Starity

Bella Hadid The Weekndet szereti a legjobban a világon

2016. február 17. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nappal a Grammy-díjátadó után ünnepelte 26. születésnapját a Can't Feel My Face énekese, modell barátnője pedig szívhez szóló szavakkal köszöntötte a neves esemény alkalmából.

hirdetés

The Weeknd igazán nem panaszkodhat, hiszen sikerekben és boldogságban gazdag év áll mögötte: legújabb, tavaly nyáron megjelent korongja, a Beauty Behind The Madness hatalmas sikernek örvend világszerte, melynek köszönhetően két Grammy-díjat is bezsebelt a hétfői díjátadón, valamint a boldogság is rátalált a 19 éves szupermodell Bella Hadid mellett.

A lánynak ugyan a New York-i divathéten lett volna jelenése, ám csapot-papot a divat fővárosában hagyva Los Angeles felé vette az irányt, hogy szerelmével lehessen a Grammy-n, és megünnepeljék az énekes születésnapját, melyről az Instagramon is megemlékezett.

Boldog születésnapot kívánok a legszerényebb, legkedvesebb, legkeményebben dolgozó férfinak, akit ismerek! Egy év telt el, de még mindig te vagy a kedvencem ezen a bolygón! Minden jót megérdemelsz, amit az élet adhat

– írta a közösségi oldalon a barna hajú szépség, míg egy másik posztjában így fogalmazott:

Ez a TE napod, bébi! Iszonyatosan büszke vagyok rád, és szerencsésnek érzem magam, amiért melletted lehetek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek