Starity

Megtörténik az elképzelhetetlen: életre kel Homer Simpson

2016. február 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Simpson családot műsorára tűző Fox csatorna megerősítette, hogy 27 sikeres évad után életre kel kedvenc „sztárapukánk”.

hirdetés
Megtörténik az elképzelhetetlen: életre kel Homer Simpson
Fotó: Fox

Aggodalomra azonban semmi ok, springfieldi kedvenceink továbbra is animáció útján kerülnek a képernyőkre, csupán arról van szó, hogy a május 15-én adásba kerülő rész utolsó három percében Homer Simpson megelevenedik egy vissza nem térő alkalom erejéig, melynek keretein belül megválaszolja a rajongói által május 1-je és 4-e között a Twitteren feltett, #HomeLive hashtaggel ellátott kérdéseket.

Ezt követően természetesen minden visszaáll a régi kerékvágásba, és visszakapjuk animált kedvencünket. A Fox csatorna azt is megerősítette továbbá, hogy ismét meghosszabbításra került egy újabb évaddal az 1989 óta nagy sikerrel futó, kicsik és nagyok által egyaránt kedvelt széria, az új évad első része pedig szeptember 25-én kerül majd sugárzásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek