Starity

Tudta nélkül tették ki Gwen Stefanit a No Doubtból

2016. február 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gwen Jimmy Kimmelnek adott interjút szólókarrierjének alakulása és a No Doubtból való kiválása kapcsán.

hirdetés

Gwen Stefani volt a Jimmy Kimmel Live keddi adásának vendége, melynek keretein belül számtalan izgalmas dologról rántotta le a leplet, így szóba került a Grammy-díjátadón debütált videoklipje, legújabb albuma és a No Doubtból való váratlan kiválása is. 

Nem titok, hogy a 46 éves szőke szépség történelmet írt a hétfői Grammy-gálán, ugyanis korábban még nem volt példa arra, hogy valaki élőben forgasson videoklipet, főleg nem egy ilyen rangos eseményen. A Make Me Like You forgatása ennek ellenére – vagy éppen ezért – remekül sikerült, amire Gwen méltán lehet büszke. 

Még most is alig hiszem el, hogy ez megtörtént. Karácsony óta tervezgettük a dolgot, minden apró kis részlet számított. Emberek százai dolgoztak rajta. Személy szerint én hat teljes napon át dolgoztam rajta, reggel héttől hajnali háromig

– magyarázta az énekesnő és némi unszolás után beismerte: a dal valóban jelenlegi párjáról, Blake Sheltonról szól, akivel a The Voice forgatásán szerettek egymásba.

A beszálgetés során természetesen szó esett a napokban szárnyra kapott hírről, miszerint No Doubt-beli zenésztársai az AFI-ból ismert Davey Havokra cserélték őt, és már el is készítették az új lemezt.

A No Doubtnak új énekese lett. Remélem, nem most hallassz erről először

– kezdte Jimmy Kimmel, mire Gwen meglepő válasszal állt elő.

Az igazat megvallva a neten hallottam először a dologról, így vicces, hogy ezt mondod. Ők egy önálló projekten dolgoznak. Szerettek volna egy csapatot, pontosabban egy punkcsapat tagjai szerettek volna lenni. Ez nem a No Doubt, csupán a srácok a No Doubtból új zenekart alapítottak, és új zenét csinálnak

– nyilatkozta kiválása kapcsán a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek