Starity

Blake Lively és Ryan Reynolds 14 hónapos lányát többé már nem ijeszti meg Deadpool

2016. február 19. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A büszke édesapa elárulta, hogy bár lánya az első alkalommal megijedt tőle, amikor elmaszkírozták, mostanra azonban már nem hozhatja rá a frászt ilyen könnyen.

hirdetés
Blake Lively és Ryan Reynolds 14 hónapos lányát többé már nem ijeszti meg Deadpool
Fotó: Victoria Will

Múlt héten került a mozikba a Ryan Reynolds főszereplésével készült Marvel-képregény, a Deadpool azonos című filmadaptációja, melyben a színész a korábban rákkal küzdött antihőst alakítja. Szerepe kedéért nemcsak jelmezbe kellett bújnia a színésznek, hanem arcát is jelentősen elmaszkírozták, így aligha meglepő, hogy lánya, a 14 hónapos James is alig ismert rá, amikor először meglátta a forgatáson. Ryan Ellen DeGeneresnek mesélt a történtekről.

Amikor először látott Deadpoolként, maszk nélkül, sírva fakadt és rögtön telepakolta a pelusát. Amikor a lányod minden nap normálisan lát, és egyszer csak találkozik ezzel, akkor jön el a totális kiborulás pillanata

– magyarázta Ryan, aki azt is bevallotta, hogy James azóta már felismeri, ha meglátja Deadpoolt a plakátokon vagy a televíziós reklámokban.

Mindenhol engem lát, hiszen a város tele van plakátolva a Deadpool-reklámokkal. Így amikor New Yorkban járunk, és kinéz a taxi ablakán, folyamatosan azt ismételgeti a hirdetéseket látva, hogy Dada, Dada, Dada, Dada. Fogalmam sincs, honnan tudja, hiszen a képeken rajtam van a maszk, de teljesen biztos abban, hogy én vagyok az

– folytatta Ryan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek