Starity

Caitlyn Jenner betör a szépségpiacra

2016. február 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A transznemű valóságshow-sztár a szépségiparban folytatja karrierje építését.

hirdetés
Caitlyn Jenner betör a szépségpiacra
Fotó: Vanity Fair (Annie Leibovitz)

A TMZ számolt be elsőként a hírről, miszerint hamarosan piacra dobja saját nevét viselő szépségápolási márkájának első kollekcióját a Keeping Up With The Kardashian sztárja. A Bruce Jennerként ismertté vált 66 éves valóságshow-sztár kevesebb, mint egy éve hozta nyilvánosságra, hogy a továbbiakban nőként szeretne élni, később pedig a nemátalakító műtétnek is alávetette magát. Mintha mindez egy fényévnyi távolságra lenne tőlünk, hiszen az immár Caitlyn névre hallgató celeb hatalmas utat járt be az elmúlt hónapokban, és nemcsak önmagára, hanem hivatására is rátalált.

Van egy dolog, ami mindig is nagyon fontos volt nekem, és talán beképzeltségnek tűnik, de számomra a külső elsődlegesen fontos. Úgy gondolom, ez sokkal inkább az egy transznemű nő vagy férfi számára, mivel ők folyamatosan szerepet játszanak

– magyarázta új márkájának bejelentése kapcsán a Time-nak, majd így folytatta:

A többséggel ellentétben én nagyon komolyan veszem ezt a dolgot, és ha már itt tartunk, őszinte leszek veled, és elmondom, ha úgy nézel ki, mint egy férfi női ruhában, az nagyon kényelmetlen érzés. Számomra az a legfontosabb, hogy megpróbáljak jól kinézni, szépen öltözködni és úgy általában jól érezni magam a bőrömben. Ha kilépsz az utcára – ahogy Kim mondaná – bombaformában kell lenned, hiszen a lesifotósok mindenhol ott lihegnek majd a sarkadban.

Arról egyelőre nincs hír, mikor jelennek meg a Cait nevével fémjelzett termékek az üzletek polcain, az azonban biztos, hogy a kollekció tartalmaz majd különböző sminktermékeket, parfümöket, körömlakkokat, testápolókat, sminklemosókat, körömlakklemosókat és különböző bőrápolási termékeket is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek