Starity

Berki kislányának adott csókja kiverte a biztosítékot a rajongóknál

2016. február 19. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap hajnalban tett közzé egy képet magáról és kislányáról egy képet Berki Krisztián a Facebookon, mely – ahogy várható volt – igencsak megosztotta a rajongókat.

hirdetés

A képen ugyanis egy meghitt családi pillanatba engedett betekintést a családfő, aki a Nánási Pál által készített ominózus felvételen éppen szájon csókolja a kis Natit. Rajongótáborának egy része felháborodásának adott hangot a kép láttán, arra utalva, hogy ez rossz kihatással lehet a kislány fejlődésére és korántsem egészséges; mások úgy gondolták, nincs semmi baj a szájra adott puszival ebben a korban.

Örülök, hogy újra témát szolgáltatok a közvéleménynek, amin lehet marakodni. A kislányomnak természetes, hogy számára a puszi szájra puszi. Én ezektől a pusziktól szinte szerelmes apukaként elolvadok, viszont mindenki nyugodjon meg, amikor Natika menyasszony lesz, nem fogok a szájára puszit adni

– nyilatkozta az Édes élet sztárja a Borsnak

A szakértő szerint természetes az, ha egy szülő és gyermeke szájra ad puszit (Fotó: Nánási Pál)

A napilap megkereste a témával kapcsolatban a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is feltűnt Hevesi Kriszta szexuálpszichológust, aki megnyugtatta a felháborodott rajongókat, és úgy nyilatkozott, hogy Berki csókja teljesen természetes volt.

Krisztiánt ismerjük, tehát ne felejtsük el, hogy szeret provokálni. Ugyanakkor ne felejtsük el azt se, hogy a szülő és a gyermek közti szájra puszi számos kultúrában és itt Európában is elterjedt! Gondoljunk csak Brezsnyevék szájra csókjára! A szeretet kifejezésének vagy az üdvözlésnek a teljesen természetes és elfogadott módja. Egyébként anya-gyerek között szokott ez inkább lenni, ami valójában még a csócsáló etetésből származik. Úgy gondolom, hogy az internetes hozzászólók kicsit felfújták és túlreagálták ezt az ügyet, felesleges többet belegondolni, mint amennyi ebben van

nyilatkozta Kriszta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek