Starity

Elvágott torokkal sokkol Polyák Lilla és Vágó Bernadett

2016. február 20. 11:11   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány napja kerültek ki Budapest utcáira azok a meghökkentő plakátok Polyák Lilla és Vágó Bernadett színművésznőkről, melyeken elvágott, véres torokkal láthatjuk őket.

hirdetés

Polyák Lilla és Vágó Bernadett a Marie Antoinette című musical március 4-ei bemutatóját reklámozzák a plakátokon, melyet a budapesti Operettszínházban tekinthetnek majd meg az érdeklődők. A véres plakátok egyébként még a rajtuk szereplő színésznőket is meghökkentették, amikor először találkoztak velük fővárosunk utcáin.

A fotózáson semmi nem volt a torkunkra maszkolva, a vérfürdő utómunkával került rá a képre. Természetesen tudtunk róla, de a végeredménnyel mi is az utcán találkoztunk. Először a torkomhoz is kaptam, szinte éreztem azt a fájdalmat, amit a kép sugall.

– nyilatkozta a Blikknek Polyák Lilla.

Vágó Bernadett – aki a másik szereposztásban alakítja Franciaország királynéját – úgy gondolja, ennél jobban nem is érzékeltethették volna a szerkesztők Marie Antoinette tragikus sorsát.

Tökéletes kontrasztot alkot a királyi fényűzés és a guillotine általi kivégzés közt. Azt remélem, hogy ha a nézők kijönnek az előadásról, megértik és jobban együtt tudnak érezni majd Marie An­toinette-tel, akinek – bár a látszat nem ezt mutatja – egyáltalán nem volt könnyű élete.

A két hét múlva debütáló musicalt Kerényi Miklós Gábor rendezi, a címszereplőt alakító színésznőkön kívül pedig több tehetséges művész is felbukkan a darabban, köztük Gubik Petra, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Homonnay Zsolt és Gömöri András Máté.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek