Starity

Christina Aguilerát utánozta Demi Lovato

2016. február 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lovato véletlenszerűen kiválasztott előadókat utánzott az NBC népszerű esti műsorában.

hirdetés

Alig telt el csupán néhány nap Demi Lovato élete első Grammy-díjátadóján adott nagysikerű fellépése után, a Confident énekesnője ismét megvillantotta hangi adottságait. Péntek este ugyanis Jimmy Fallon műsorában vendégeskedett, melynek keretein belül részt vett a show Wheel of Musical Impressions nevezetű közönségkedvenc játékában is.

A párharc során Lovatónak elsőként Cher jellegzetes hangszínét kellett lemásolnia, a Bingo Was His Name-O dalt felhasználva, majd ezt követte Fetty Wap és a Twinkle Twinkle Little Star, zárásként pedig az aranytorkú Christina Aguilerát és a Spongebob Squarepants című számot dobta neki a gép, ami után az est házigazdája nehezen találta a megfelelő szavakat.

Uramisten, uramisten. Ez elképesztő volt. A játéknak vége, mert ezt nem tudom felülmúlni.

– kiabálta székéből felállva Fallon, akinek szintén nincs oka a szégyenkezésre, hiszen remekül utánozta Louis Armstrongot és Dave Matthewst.

Lovato egyébként a műsorban való szereplése előtt néhány órával jelentette be, hogy harmadik kislemezének, a Stone Coldnak a videója február 23-án érkezik. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek