Starity

Felbontotta eljegyzését az Alkonyat sztárja

2016. február 20. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongóik szinte biztosak voltak abban, hogy idén összekötik életüket a szerelmesek, így annál váratlanabb a szakítás híre.

hirdetés

Az Alkonyat-sorozatban Carlisle Cullent lakító Peter Facinelli alig egy évvel ezelőtt ereszkedett fél térdre barátnője, Jaimie Alexander színésznő előtt, ám kapcsolatuk mégsem bírta ki az idők próbáját.

A páros nem sokkal Peter Jennie Garth-tól való válása után, 2012 novemberében kezdett randizgatni egymással, az eljegyzésre pedig tavaly márciusban került sor. Mivel egészen két héttel ezelőttig a boldog pár látszatát keltették, különösen meglepő volt váratlan szakításuk a rajongók számára.

A családi és munkahelyi kötelezettségeik teremtette folyamatos ellentmondás miatt Peter és Jaimie hosszas megfontolást követően úgy döntöttek, hogy békés úton, de búcsút mondanak egymásnak, és továbbra is barátok maradnak

– olvasható Jaimie sajtószóvivőjének közleményében.

Peter és Jaimie még a január elején megrendezésre került Golden Globe-on is egy párként jelent meg, és a lehető legnagyobb volt az összhang köztük, akárcsak a két héttel ezelőtti brooklyni kirándulásukig. Kapcsolatukból egyébként nem született gyermekük, de sok időt töltöttek Peter korábbi házasságából született lányaival, Luca Bellával, Lola Ray-jel és Fiona Eve-vel. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek