Starity

Demi Lovatót nem nyűgözte le Taylor Swift cselekedete

2016. február 23. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves énekesnő szerint Taylor Swift fél beszennyezni a jó hírnevét.

hirdetés
Demi Lovatót nem nyűgözte le Taylor Swift cselekedete
Fotó: Cosmopolitan I Le Parisien

A Kesha és a Dr. Luke közti hosszú ideje tartó pereskedés legfrissebb fejleménye szerint a Tik Tok énekesnőjének továbbra is muszáj lenne egykori erőszaktevőjével dolgoznia, ami nem csak az érintett felet, de a szórakoztatóipar többi csillagát is mélységesen felháborította, akik a közösségi oldalakon szólaltak fel mellette, többek között Lady GagaMiley CyrusKelly ClarksonLordeLily Allen és Ariana Grande is. Így tett vasárnap hajnalban Demi Lovato is, aki nem törődve a következményekkel, kifakadt 34 millió Twitter-követője előtt.

Frusztráló látni, hogy amikor egy nő végre elmeséli a múltjában történteket, rászállnak, nem hisznek neki, és megvetést kap a bátorságáért cserébe. Túl gyakran esik meg az ilyen. Készen állok tenni azért, hogy a nőket ugyanolyan komolyan vegyék, mint a férfiakat. Mondja meg nekem valaki, hogy mért vegye bárki is a bátorságot arra, hogy elmondja az igazat, ha utána semmibe nézik és hazugnak nevezik? Továbbá alig várom, hogy az önjelölt feministák elkezdjenek végre tenni valamit a nők jogaiért. A női szerepek erősítésének lényege, hogy felszólalj a többi nőért, még akkor is, ha ez a téma kellemetlen. A női szerepek erősítésének lényege, hogy hallasd a hangod azokért a nőkért, akik elvannak nyomva. Ilyenkor kell lépéseket tenni, nem amikor nekünk kényelmes.. A női szerepek erősítése nem más, mint, hogy hajnali fél 3-kor erről írok, tudván, hogy milyen következményei lesznek a dolognak, de tojok nagy ívben az egészre

 – írta indulatosan az X-Faktor egykori mentora, és mint ahogy azt sejtette, hatalmas lavinát indított el, ugyanis Taylor Swift rajongói úgy vélték, kedvencükre célozgat tweetjeiben, aki később 250 000 dollárt adományozott Keshának

Ebből kifolyólag a közösségi oldalakon elindult a háború a két rajongótábor között, az egyik ilyen Swift-rajongó Instagram-bejegyzése mellett pedig a szókimondóságáról ismert Lovato sem tudott szó nélkül elmenni.

Hogy a francba akarnám azt, hogy ez az egész rólam szóljon? Legalább én beszélek róla. Nincs mindenkinek 250 ezer dollárja, amit csak úgy osztogathat. Legalább én nem félek olyan dolgokról beszélni, ami tabu témának számít, és nem próbálok meg a nap 24 órájában politikailag korrektnek tűnni.. Ez nem a 'rivalizálásról' szól, szimplán engem jobban érdekel ez az egész, mint másokat, és inkább felszólalok a megerőszakolt nők mellett, mint hogy megdobjam őket egy rakat pénzzel. Taylort egy szóval sem bántottam. Ha neked ez így jött le, hát legyen. Belefáradtam, hogy egyesek 'a nők szerepének erősítését' és a 'feminizmust' használják az imidzsük építésére, anélkül, hogy ténylegesen kivennék a részüket az ilyen kényes beszélgetésekből. Utálhattok érte, de leszarom, mert valakinek ezt be kell vállalnia. Legalább én nem félek bepiszkítani a kezeimet.

– olvashatóak a sorok a rajongó lány által mostanra már törölt megosztása alatt. 

Lovato másnap egy hosszas Instagram-poszt keretein belül elnézést kért esetlegesen hangneméért, viszont az elhangzottakon senki kedvéért sem kíván változtatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek