Starity

Két kisfilmmel örvendeztette meg rajongóit Lee Taemin

2016. február 24. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lee Taemin a Drip Drop és a Press Your Number című szerzeményeihez forgatott videoklipekkel népszerűsíti első szólólemezét.

hirdetés

Az SM Entertainment egyik képviselője januárban jelentette be hivatalosan, hogy a népszerű dél-koreai fiúcsapat, a SHINee legfiatalabb tagja, Lee Taemin hamarosan kiadja új szólóalbumát, melyet Press It névre kereszteltek. Négy nap elteltével kiderült, hogy ezúttal nem egy, hanem két kisfilmmel fog előrukkolni a fiatal énekes.

Február 21-én Taemin hivatalosan is visszatért, méghozzá a Drip Drop című szerzeményhez forgatott kisfilmjével, másnap pedig a Press Your Numberhez készített videót is közzétette. Utóbbi egy divatos és merész koncepcióval bíró alkotás, melyben az énekes egy vándorló bűnözőt alakít, ugyanakkor az áldozat szerepében is láthatjuk őt. 

Maga a korong egyébként tegnap kerül ki a koreai boltok polcaira, a címadó dal érdekessége pedig abban rejlik, hogy a szerzemény elkészítésében a világszerte ismert énekes, Bruno Mars is segédkezett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek