Starity

Magyar színésszel forgatta legújabb reklámfilmjét Julia Roberts

2016. február 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Micsoda nő sztárja legújabb, a Lancôme által forgalomba hozott parfümjéhez forgatott reklámfilmet a magyar származású feltörekvő színész, Bányai Miklós oldalán.

hirdetés
Magyar színésszel forgatta legújabb reklámfilmjét Julia Roberts
Fotó: Lancôme La Vie Est Belle Film (Josh Olins)

Bányai Miklós már jó ideje Los Angelesben tengeti mindennapjait, és amikor épp nem felszolgálással vagy raktárpakolással keresi a kenyérre valót, akkor meghallgatásokra jár. Imái nemrég meghallgatásra találtak, ugyanis ötszáz jelentkező közül választották ki, és szerepet kapott Julia Roberts legújabb reklámfilmjében, melynek értelmében három napig élvezhette az amerikai szépség társaságát.

A színpadon állva azt kérte tőlem a rendező, hogy táncoljak. Én elkaptam az egyik mellettem álló hölgyet és forgattam, ez jutott hirtelen eszembe. Mint később kiderült, talán ez volt az a gesztus, ami megtetszett nekik, mert ez olyan európai volt – mondták. Az amerikai férfiak ugyanis egyedül táncolnak, fel sem néznek...

– elevenítette fel a történteket Miklós a Blikknek, és azt is elárulta, hogy a 48 éves színésznő nagyon kedves és közvetlen volt vele, neki pedig nem volt más feladata a forgatásokon, mint megnevettetni vagy épp untatni Juliát.

A kisfilmet egyébként James Gray rendezte a Lancôme új, La Vie Est Belle nevet viselő illatához, melynek Julia Roberts a reklámarca. További érdekesség, hogy a színésznő által a videóban viselt estélyit a neves párizsi divattervező, Alexandre Vauthier készítette kifejezetten Julia számára, melynek köpeny részén nem kevesebb, mint 700 Swarovski-kristály került elhelyezésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek