Starity

Öt hónap után vette észre Kellie Martin, hogy ismét várandós

2016. február 24. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sorozatsztár február 13-án adott életet férjével, Keith Christiannel közös második gyermekének.

hirdetés

Nagy a boldogság Kellie Martin családjában, ugyanis a színésznő nemrég világra hozta második kislányát, akit szüleihez hasonlóan nővére, Margaret is nagyon várt már. A színésznő sajtószóvivőjének beszámolója szerint Kellie február 13-án adott életet az Olivia James Christian névre keresztelt kislánynak. Anya és baba egyaránt jól vannak.

Végre megérkezett

– írta az alább látható kép mellé Kellie a Twitteren, melyen tisztán kivehető: imádott csemetéi máris egymásra találtak.

Fotó: Twitter / Kellie Martin

Érdekesség, hogy a 40 éves szőke szépség szeptemberben vette észre, hogy ismét áldott állapotban van, ráadásul akkor már öt hónapja a szíve alatt hordta a magzatot. Élményéről, és kései felfedezéséről a Hallmark Channel Home & Family című műsorában számolt be.

Csüccs le, mindenki! Sokkoló hírem van a számotokra. Gyereket várok

– kezdte az interjút a színésznő, majd így folytatta:

Miután rájöttem, hogy várandós vagyok, rögtön másnap elárultam a férjemnek is, és kerek-perec megmondtam neki: Húsz hetes, azaz öthónapos terhes vagyok!, ő meg csak annyit kérdezett, hogy csak most vettem észre?

– elevenítette fel a történteket Kellie, és szót ejtett arról is, hogyan forgadta lánya a hírt, hogy hamarosan tiszteletét teszi náluk a gólya, és egy kisbabát is hoz magával.

Nagyon jól fogadta a hírt. Viszonylag hamar elmondtam neki, hogy mi a helyzet, mert iszonyú rosszullétek kínoztak, és nem szerettem volna, ha azt hiszi, hogy valami nagy baj történik az anyukájával

– vallotta a szőkeség.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek