Starity

Louis Tomlinson 17 éves húga lesz Selena Gomez sminkese a Revival turnén

2016. február 24. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Májusban veszi kezdetén a Good For You énekesnőjének turnéja, melyre a One Directionből ismert Louis Tomlinson húgát, Lottie-t is magával viszi.

hirdetés
Louis Tomlinson 17 éves húga lesz Selena Gomez sminkese a Revival turnén
Fotó: ELLE

Lottie Tomlinson igazán nem panaszkodhat, hiszen alig 17 éves, és máris ígéretes karrier áll előtte. Louis Tomlinson gyönyörű húga ugyanis tanulmányai felfüggesztésekor Lou Teasdale fodrász és sminkmester mellett helyezkedett el gyakornokként, hogy ellesse a szakma csínját-bínját, és testvére zenekarával tartott a legutóbbi turnén is.

Két hónappal ezelőtt pedig hatalmas megtiszteltetés érte, amikor az Egyesült Királyságban való tartózkodása idején épp a brit X-Faktor backstage-ében sürgölődött mestere mellett, amikor megkapta első megbízatását a műsorban vendégszereplő Selena Gomeztől. Élményeiről az ELLE magazinnak számolt be nemrégiben.

Selena ugyanakkor volt a brit X-Faktor vendége, amikor a One Direction, így került sor a találkozásunkra a backstage-ben. Odajött Lou-hoz, hogy csináljon valamit a hajával. Akkoriban elég hosszú haja volt, azt is felkötve viselte. Én éppen Lou mellett asszisztáltam, amikor Selena megkért, hogy igazítsam meg a sminkjét. Persze rögtön rábólintottam, neki pedig nagyon tetszett, így azóta is kapcsolatban maradtunk

– magyarázta Lottie a magazinnak adott interjújában, és azt is elárulta, hogy egészen az év végéig Selenával turnézik majd, melyre már nagyon készül. Arról is lerántotta a leplet, milyen kozmetikumokat fog használni, amikor ki kell csinosítania az énekesnőt:

Imádom az Anastasia Beverly Hills termékeit! Nagyon jó minőségűek, és rendkívül széles választékban kaphatóak, így mindenképpen feltankolok belőlük.

Rengeteget köszönhet sminkmesterének (Balról jobbra: Lou Teasdale és Lottie Tomlinson)

A 17 éves szépség természetesen nem indul aggályok nélkül útnak, hiszen korábban még nem töltött ilyen hosszú időt távol szeretteitől és barátaitól. Saját bevallása szerint a legnagyobb kihívást a kiszolgáló személyzet többi tagjával való összebarátkozás jelenti majd.

Valószínűleg honvágy gyötör majd. Igazán jó helyzetben vagyok, mert már végigcsináltam egy turnét a One Directionnel, így nagyjából tudom, mire számíthatok, de ez más lesz, mert most csak én megyek. Nem lesz velem se a bátyám, se Lou, se senkit, így kénytelen leszek ismerkedni, barátokat szerezni. A legnehezebb része a dolognak az, hogy nem tudom, kikkel leszek, nem úgy mint korábban, amikor csupa olyan emberrel voltam körülvéve, akik nagyon közel állnak hozzám. Remélem, hogy a családom meglátogat majd, hogy könyebbé tegyék számomra a helyzetet

– nyilatkozta Lottie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek