Starity

Az RTL Klub műsorára tűzi az Oscar-várományos Saul fiát

2016. február 25. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemes Jeles László Golden Globe-díjat nyert alkotása hamarosan a képernyőre kerül.

hirdetés

Huszonhét év – ennyi telt el a legutóbbi magyar filmsiker óta, amit nevezetesen épp a Saul fia írt felül, amikor hazánk filmtörténelmében először nyert Golden Globe-díjat magyar alkotás az idei díjátadón.

Legnagyobb örömünkre nem sokkal ezt követően már arról számolhattunk be, hogy a holokauszt borzalmait a középpontjába állító, történelmi ihletésű drámafilm esélyt kapott arra is, hogy Legjobb külföldi film kategóriában Oscar-díjat nyerjen. E díjat február 28-án, vasárnap adják át a Los Angeles-i Dolby Theatre-ben, így még néhány napig várunk kell arra, hogy megtudjuk, milyennek találtatott hazánk büszkesége a kritikusok körében.

Nemrégiben újabb jó hírről értesülhettünk a film kapcsán, ugyanis a Blikk arról számolt be, hogy a film készítői egyezségre jutottak az RTL Klubbal, így hazánk elsőszámú kereskedelmi csatornája tűzheti műsorára az Oscar-várományos, Nemes Jeles László rendezte alkotást – méghozzá reklámok és egyéb megszakítások nélkül. Arról egyelőre nincs pontos információ, hogy erre mikor kerül majd sor, ám a fent említett lap értesülései szerint a terv valószínűleg még idén megvalósul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek