Starity

Palvin Barbi: „Nem tartom kövérnek magam”

2016. február 25. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk büszkesége nemrég a Sports Illustratednek vetkőzött bikinire, hogy megmutassa irigylésre méltó alakját, ám ezúttal is akadtak olyanok, akik leszólták a gyönyörű modellt.

hirdetés

Számtalan szexi fotó készült Palvin Barbiról a Sports Illustrated számára, melyek közül néhányat maga Barbi is közzétett közösségi oldalain, nem is sejtve, milyen heves összecsapást generál e lépésével. Rajongói nem győzték dicsérni, milyen remekül fest a felvételeken, utálói azonban arra panaszkodtak, hogy a modell már korántsem olyan csinos, mint egykor. A 22 éves magyar szépség a Twitteren válaszolt a beszólóknak.

Hűha. Érkezett néhány rosszindulatú komment azzal kapcsolatosan, hogy kövér vagyok. Nos, nem vagyok már olyan vékony, mint 18 évesen, de nem is tartom kövérnek magam

– írta a mikroblogon Barbi, másnap pedig egy önmagáról készült eltorzított képett tett közzé a korábbi beszólásokat kiparodizálandó, melyen a Miért vagyok szingli? Megettem a barátomat felirat olvasható.

Fotó: Twitter / Palvin Barbara

Barbi egyébként egy korábbi, a Yahoo! Beauty-nak adott interjújában elárulta, hogy karrierje szempontjából hatalmas lépés volt a Sports Illustrated-fotózás, amelyre igyekezett a lehető legjobban felkészülni, így mellőzte a bulizást, igyekezett sokat aludni, és természetesen edzéssel is készült, hogy a lehető legjobb formáját hozza a kamerák előtt.

Összefutottam Lily Aldridge-dzsel is, őt az előttem lévő napon fotózták, és már ott volt, amikor megérkeztem. Amikor meglátott, azt mondta nekem: Ne idegeskedj, szép és szexi vagy. Nagyon aranyos volt

– elevenítette fel a megtisztelő élményt Barbi.

Fotó: Sports Illustrated (James Macari)
Fotó: Sports Illustrated (James Macari)
Fotó: Sports Illustrated (James Macari)
Fotó: Sports Illustrated (James Macari)
Fotó: Sports Illustrated (James Macari)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek