Starity

Selena Gomez kiakadt: „Nem az exemről szól az életem”

2016. február 26. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hands To Myself énekesnőjét kihozták a sodrából, amikor ismételten azzal gyanúsították: még mindig nincs túl exbarátján.

hirdetés

A Selena Gomez és Justin Bieber körüli drámát már követni is nehéz, pedig a sztárpár már több mint egy évvel ezelőtt vetett véget se veled-se nélküled kapcsolatának. Selena nemrég az Instagramon tett közzé egy azóta eltávolításra került videót, melyen Lil Wayne Single című dalát énekelte, amivel nem is lett volna semmi baj, ám a rajongóknak mégis sikerült kihozniuk a sodrából az énekesnőt, amikor azzal gyanúsították, hogy Justinról énekel, és még mindig nincs túl rajta.

Aligha meglepő, hogy Selena dühbe gurult a spekulációk láttán, hiszen a múltban többször is megerősítette, hogy volt szerelmével barátok csupán, és már egyáltalán nem akar nyilatkozni sem a kapcsolatukról, mert belefáradt abba, hogy a magánélete jobban érdekli az embereket, mint a zenéje.

Fotó: Twitter & Instagram (screenshot)

Ez egy vicc. Visszaénekeltem egy dalt Lil Wayne-nek. Az életem nem az exemről szól

– fakadt ki dühösen a 23 éves szépség, majd így folytatta:

Törölni akarom az Instagram-profilomat. Nincs itt semmiféle dráma. Mások gerjesztik a drámát, ezt a posztot is beleértve

– írta az énekesnő egy rajongója Drámát érzek a levegőben hozzászólására reagálva.

Fotó: Instagram (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek