Starity

Folyamatos lelki terrorban tartják Louis Tomlinson kisfiának édesanyját

2016. február 26. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Briana Jungwirth alig egy hónapja adott életet az első One Direction-babának, ám a csapat rajongói támogatás helyett folyamatosan zaklatják a kismamát.

hirdetés

Az örökös zaklatás olyan messzire fajult, hogy Briana végül úgy döntött: nem kér a directionerekből, és privátra állította közösségi oldalain közzétett tartalmai elérhetőségét, vagyis csak azok láthatják a kis Freddie-ről készült, általa közzétett felvételeket, akiknek ő megengedi. Döntéséről egy csalódott hangvételű üzenetben értesítette Instagram-követőit, miután azzal vádolták meg, hogy mások képeit ellopva próbálja elhitetni velük, hogy valóban gyereket szült Louis Tomlinsonnak.

Ilyen gusztustalan hazugságot kreálni, és ennyi bajt okozni vele egyenesen elfogadhatatlan. Sosem loptam egyetlen fényképet sem. Bele vagyok betegedve abba, ahogyan bánnak velem most és a terhességem ideje alatt. Belefáradtam a terrorba és a zaklatásba. Van egy újszülött kisfiam; ez életem legérzelmesebb időszaka, aminek minden pillanatát élveznem kellene. Gondoljatok csak bele, ti hogyan éreznétek a helyemben? Megpróbálják ellopni a boldogságom, de nem hagyom, hogy így legyen, és más ártatlan anyákat is belerángassanak ebbe

– írta indulatosan a közösségi oldalon Briana, mielőtt zárt körűvé nem változtatta profilját.

Fotó: Instagram (screenshot)

A fiatal kismama egyébként több képet is megosztott ezt megelőzően a közösségi oldalon, hogy szerettei, barátai és Louis rajongói is szemtanúi lehessenek a kis Freddie fejlődésének, akit a legnagyobb szeretetben nevelnek szülei – erről árulkodnak a felvételek is.

Fotó: Instagram / Briana Jungwirth

Érdekesség, hogy az újdonsült édesapa két nappal ezelőtt, a londoni O2 Arénában megrendezésre került Brit Awards díjátadó kedvéért hagyta először magára kisfiát, ami saját bevallása szerint nehéz döntés volt számára, ugyanis imád együtt lenni a csecsemővel. Érzéseiről a Capital FM-nek mesélt.

Ez az első éjszaka, amikor nem vagyok a fiam mellett. Még nehéz megszokni, mert ez az első alkalom, hogy nem vagyok vele, és nyilvánvalóan nagyon hiányzik nekem, de jól érzem magam. Ez most egy Apák Napjával ér fel számomra

– magyarázta az énekes, aki arról is szót ejtett, hogy nagyon szeretné, ha Freddie első szava az apa lenne majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek