Starity

Az egész világ Kelly Clarkson könnyfakasztó American Idol-beli fellépéséről beszél

2016. február 26. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A második gyermekével várandós Grammy-díjas énekesnő Piece By Piece című szerzeményét adta elő a FOX csatorna sugározta American Idol tegnap esti adásában.

hirdetés
Az egész világ Kelly Clarkson könnyfakasztó American Idol-beli fellépéséről beszél
Fotó: FOX

Kelly Clarksont valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen az énekesnő nevéhez olyan nagy sikerű szerzemények fűződnek, mint a Because Of You, a My Life Would Suck Without You, a Behind These Hazel Eyes vagy épp a Stronger.

Az énekesnő az American Idol tegnapi adásában azonban nem ezen dalok közül válogatott, hanem a Piece By Piece című szerzeményét adta elő, mely nemcsak hallgatóságából csalt ki könnyeket, hanem ő maga is alig tudta visszatartani felszínre törő érzelmeit előadása alatt.

A rajongók mellett Jennifer Lopez és Keith Urban is a könnyeit nyelte Kelly érzelmekben gazdag előadását nézve, ami aligha meglepő, hiszen egy nagyon személyes dalról van szó, nem is beszélve arról, hogy az énekesnő utoljára állt az American Idol színpadára, mely műsornak ő volt az első nyertese 14 évvel ezelőtt.

Előadását követően Kelly bevallotta, hogy mivel nagyon közel van a szülés időpontja (hét héten belül világra jön a kisfia), így különösen érzékeny hangulatban van, arról nem is beszélve, hogy a jelenleg futó 15. évad az utolsó a népszerű tehetségkutató műsor történelmében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek