Starity

Így találkozott először Taylor Swift és Calvin Harris – fotó

2016. február 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig több, mint egy éve ismerkedett meg egymással a két Grammy-díjas szupersztár.

hirdetés

A napokban töltötte fel a Max Will névre keresztelt Instagram-felhasználó azt a felvételt, melyen Taylor Swift és Calvin Harris első találkozásának lehetünk szemtanúi. A felvétel a tavaly februárban megrendezésre került Elle Style Awardson készült a backstage-ben, amikor is Ellie Goulding bemutatta egymásnak a két hírességet.

#tbt Múlt február, az #ellestyleawards, amikor lencsevégre kaptam, ahogy @elliegoulding bemutatja @taylorswift-et @calvinharris-nek (cameószerepben @samsmithworld látható). Boldog évfordulót, srácok! 2/24/15 #taylorswift #calvinharris #elliegoulding #samsmith

– olvasható a fent látható felvétel mellett, mely rekordidő alatt bejárta a világhálót.

Ez meg is felel a valóságnak, hiszen a sztárpár nem sokkal ezt követően kezdhetett randizni egymással, márciusban pedig több ízben is lencsevégre kapták őket, mielőtt beismerték volna: valóban egy párt alkotnak. Érdekesség, hogy júniusban a világ legjobban kereső celebpárosának kiáltotta ki őket a Forbes magazin, ugyanis éves szinten ketten együtt nem kevesebb, mint 146 millió dollárt (kb. 40 millárd 300 millió forint) tettek zsebre.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek