Starity

Nyerj páros mozijegyet a Támadás a Fehér Ház ellen 2. premier előtti vetítésére!

2016. február 29. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Van már programod március 8-ára? Ha nincs, akkor játssz velünk, és vidd el a négy darab páros mozijegy egyikét!

hirdetés
Nyerj páros mozijegyet a Támadás a Fehér Ház ellen 2. premier előtti vetítésére!
Fotó: Millennium Films

Három évvel a nagy sikerű Támadás a Fehér Ház ellen után végre megérkezik a filmsorozat második része, mely ezúttal Londonba kalauzol minket, nézőket. A történet szerint ugyanis a brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, a temetésén való részvétel pedig minden nyugati ország vezetője számára kötelező. A szomorú eseményre nagyfokú védelemmel készülnek, ám kiderül, hogy egy jól tervezett csapda csupán a világ legbefolyásosabb politikusai ellen. Az akció megállításán az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője, és egy brit MI-6 ügynök dolgozik – utóbbi pedig aligha meglepő módon semmiben és senkiben nem bízik...

A Babak Najafi rendezte alkotásban visszatérnek az első rész főszereplői, így ismét Gerard Butler alakítja Mike-ot, Morgan Freeman bújik Speaker Trumbull bőrébe, Aaron Eckhart pedig Benjamin Asher elnököt kelti életre. 

A játék menete

Kedvet kaptál a filmhez, és szívesen beülnél másodmagaddal a március 8-ai premier előtti vetítésre? Ha az előbbi kérdésre igennel feleltél, nincs más dolgod, mint lájkolni a cikket, majd hozzászólásban megírni nekünk, melyik Oscar-díjas színésznő oldalán játszott Gerard Butler a P. S. I Love You című filmben, és ki írta a film alapjául szolgáló könyvet. (A nyerteseket a helyesen válaszolók közül véletlenszerűen választjuk ki.)

A játék időtartama: 2016. február 29. – 2016. március 4.
Sorsolás időpontja: 2016. március 5.
A vetítés helye és időpontja: Budapest, Lurdy mozi (2016. március 8., 19 óra)

Sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

 

A játék véget ért, köszönjük, hogy velünk játszottatok, a nyerteseknek pedig gratulálunk!

  • barbismk
  • Glorita
  • DennyKeh
  • Muffin11

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek