Starity

Meggyilkolt házi kedvencét gyászolja Salma Hayek

2016. február 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kilencéves német juhásza gyilkosság áldozata lett, amit egyszerűen képtelen elfogadni a színésznő.

hirdetés

Salma Hayek az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy szeretett házi kedvencét, a Mozart névre keresztelt keverék német juhászkutyát egy héttel ezelőtt egy lövéssel terítette le támadója, így az állat fájdalmas és lassú halált halt.

Egy hete történt, de még nem osztottam meg, hogy a kutyámat, Mozartot gyászolom, aki egyenesen édesanyja méhéből került hozzám. Múlt pénteken holtan találtuk a farmonon, a szívéhez közel eső golyó lőtte sebbel. Bízom abban, hogy a Washington-állambeli hatóságok igazságot szolgáltatnak ennek a gyönyörű ebnek, aki kilenc éve alatt soha nem harapott és nem is támadott meg senkit. Szerette a neki kijelölt területet, soha nem kóborolt el... A legszeretetreméltóbb, leghűségesebb társ volt. Nem ezt a lassú és fájdalmas halált érdemelte

– írta a 49 éves színésznő a közösségi oldalon az alább látható kép kíséretében.

Salma egyébként hatalmas állatbarát hírében áll, számtalan házi kedvenccel osztja meg az otthonául szolgáló hangulatos kis farmot – többek között lovakkal, kutyákkal, alpakákkal, papagájokkal és tengeri malacokkal. Egy, a közelmúltban adott interjújában elárulta, hogy jószágait az utcáról mentette meg.

Kilenc kutyám van, és mindannyiójukat az utcáról fogadtam be. Nem a menhelyről, hanem ténylegesen az utcáról hoztam haza őket

– nyilatkozta Jimmy Kimmelnek a The Tonight Show keretein belül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek