Starity

Lena Dunham kiakadt photoshoppolt fényképe láttán

2016. március 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csajok sztárja mindig híres volt tűzről pattant természetéről és szókimondó magatartásáról, és ahogy megszokhattuk tőle, ezúttal sem hagyta, hogy packázzanak vele.

hirdetés

Történt ugyanis, hogy a spanyol Tentaciones magazin márciusi száma címlapjára tette a Ruven Afanador fényképész által Lena Dunhamről készült felvételei egyikét, ám mivel szembetűnő volt a Photoshop használata, a színésznő nyilvánosan hozta szégyenbe a magazint és a címlapot készítő szerkesztőt egy, az Instagramon közzétett posztja keretein belül.

Helló, Tentaciones! Megtiszteltetésnek érzem, hogy a címlapotokra kerülhettem, és hogy egy @ruvenafanador készítette képet használtatok – ha vele dolgozom, mindig gyönyörűnek érzem magam. DE ez NEM az, ahogyan a testem valaha is kinézett vagy ki fog nézni. Több, mint elég Photoshoppot használtatok. És ha már így belekeveredtem, miért nem vagytok őszinték az olvasóitokhoz?

– szegezte kérdését a lap szerkesztőségének Lena.

A magazin egyelőre nem reagált a színésznő költői kérdésére, de lgközelebb minden bizonnyal kétszer is meggondolják, mielőtt a nyomdába küldenek egy olyan címlapot, ahol ilyen szembetűnő a felvétel szerkesztett mivolta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek