Starity

Izgalmas bejelentést tett J. K. Rowling

2016. március 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha azt gondoltad, hogy jobban már nem lehet szeretni a Harry Potter-könyvek írónőjét, akkor minden bizonnyal tévedtél!

hirdetés
Izgalmas bejelentést tett J. K. Rowling

Joggal kérdezheted, mire alapozzuk a fenti megállapításunkat, mi pedig örömmel jelentjük be, hogy a világszerte népszerű regénysorozat írónője fantasztikus bejelentést tett, ami azt is jelenti egyben, hogy még hosszú ideig nem kell elengednünk imádott varázsviláunkat. J. K. Rowling ugyanis egy rajongója kérdésére válaszolva a Twitteren jelentette be, hogy nem egy, hanem összesen három rész készül a Legendás állatok és megfigyelésük című könyvéből.

Istenem, olyan izgatott vagyok emiatt! Úgy hallottam, film is készül belőle 

– írta a Katie Hendrickson névre keresztelt fanatikus a közösségi oldalon, utalva a Harry Potter és az Elátkozott Gyermekre utalva, ám kedvenc írónője eloszlatta a tévképzeteket.

Attól tartok, az értesüléseid rosszak. A #CursedChild egy színdarab, a #FantasticBeasts-ből azonban három film fog készülni

– válaszolta Rowling. 

A Legendás állatok és megfigyelésük egyébként egy, a roxfortos diákok számára kötelező tankönyv a fiktív szerző, Goethius Artemis Fido Salamander tollából. Eredetileg nem is volt jelentőssége, egészen addig, amíg Rowling úgy nem döntött, papírra veti a művet, melyet 2001-ben a Bloomsbury szárnyai alatt dobott piacra. A könyv alapján készülő filmadaptációról igen kevés információ áll rendelkezésünkre, ám az már biztos, hogy november 18-án, Eddie Redmayne főszereplésével kerül a mozikba.

A fentiekkel ellentétben a Harry Potter és az Elátkozott Gyermek egy egészen másfajta alkotás lesz, melyet július 30-án mutatnak be Londonban. Ami magát a történetet illeti, ott veszi fel a vonalat, ahol a Harry Potter és a Halál Ereklyéi véget ért, vagyis a King's Cross pályaudvaron a Roxfort ostromától számított 19. évben, amikor Harry első roxforti útjára kíséri fiát, Albus Perselus Pottert...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek