Starity

Iggy Azalea szerint már nem kéne, hogy tabu legyen a plasztikázásról beszélni

2016. március 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szókimondó énekesnő nem tagadja, hogy ő maga is kés alá feküdt annak érdekében, hogy elégedetten nézhessen tükörbe.

hirdetés

2016-ot írnak a naptárok, ez a tény pedig Iggy Azalea szerint éppen elég ahhoz, hogy véget érjen az az időszak, amikor tabunak számít beismerni egy-egy plasztikai beavatkozást, hiszen meglátása szerint aligha akad olyan nő a világon, aki ne változtatna meg magán ezt-azt.

A szabadszájú rapper az ELLE magazinnak adott exkluzív interjút, melynek keretein belül őszintén beismerte, hogy ő is kés alá feküdt, és azt is bevallotta, miért döntött így.

Fotó: ELLE Canada

Úgy gondolom, 2016-ban sokkal elfogadóbbnak kellene lenniük az embereknek azzal a ténnyel szemben, hogy híres és nem híres nők egyaránt bevállalnak egy-egy szépészeti beavatkozást nap mint nap. Ez a valóság. Úgy gondolom, hogy ezt be kellene ismerni, nem pedig tabutémaként kezelni, mert akárhogy is, sokan alávetjük magunkat

– magyarázta a szőkeség, majd bevallotta, hogy személy szerint ő az orrával nem volt elégedett, így nem látott más kiutat, mint a plasztikázást.

Szerettem volna megváltoztatni a nózimat, mert nem úgy nőttem fel, hogy eleve volt rajta egy dudor. Ezt a szépséghibát 16 éves koromban szereztem, amikor egy fociladba az arcomon landolt, és eltört az orrom. Most viszont úgy érzem, a heftim pontosan olyan, amilyennek lennie kell

– nyilatkozta Iggy, aki úgy véli, szép dolog azt erősíteni a nőkben, hogy fogadják el magukat, és úgy szépek, ahogy vannak, ugyanakkor kár lenne megakadályozni őket abban, hogy átszabassanak magukon ezt-azt, ha attól magabiztosabbnak éreznék magukat.

Fotó: ELLE Canada

Mindenki azt szajkózza, hogy úgy szeresd a tested, ahogy van, de aztán mégis ferde szemmel néznek rád, amikor azt mondod, meg szeretnél változtatni magadon valamit. Nem azért teszed, mert másra akarsz hasonlítani, hanem mert úgy szeretnél kinézni, ahogy megálmodtad. Mi a baj ezzel?

– tette fel a költői kérdést a rapper, majd így folytatta:

Ha a szépészeti vagy plasztikai műtétekről van szó, semmi sem csak fekete vagy fehér. Nincs garancia arra, hogy jobban érzed majd magad tőle. Csodálnám azokat a nőknek, akik ellenzik ezeket a beavatkozásokat, hogy ha lenne tízmillió dollárjuk a bankszámlájukon, és úgy döntenének, nem változtatnak meg magukon semmit vagy legalább nem gondolkoznának el rajta... És ezzel nincs is semmi probléma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek