Starity

Leonardo DiCaprio négyéves kora óta vágyott az Oscar-díjra

2016. március 02. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Senkinek nem kell már bemutatni a népszerű színész hosszú és viszontagságos útját az áhított szobrocskáig, melyet magyar idő szerint hétfő hajnalban vehetett át.

hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, az idei Oscar-gála legizgalmasabb része alighanem a Legjobb férfi színész kategória nyertesének bejelentése volt, ugyanis világszerte egy emberként drukkoltak a rajongók Leonardo DiCapriónak, hogy ezúttal egy csinos kis szobrocskával távozhasson a filmszakma legnevesebb díjátadó gálájáról. A keresztbe font ujjak – és persze a színész A visszatérő című alkotásban nyújtott teljesítménye – meghozták a várt eredményt: hat jelölés után végre Leo is átvehette az őt megillető kitüntetést.

Az internetezők természetesen teljesen bezsongtak a hír hallatán, hiszen hosszú évek visszatérő poénja volt a színész veresége, és számtalan humoros mém született győzelme előtt és után is. A fentieken túl egy ki nem tűzött célt is túlszárnyalt a 41 éves színész, ugyanis kiderült: övé lett a valaha legtöbbet tweetelt Oscar-pillanat. Azt kérdezed, hogy ez mit jelent? Nos, annyit csupán, hogy percenként nem kevesebb, mint 440 000 tweet érkezett győzelme kapcsán, ami magasan több, mint Ellen DeGeneres korábbi rekordja, aki  az alább látható képpel percenkénti 255 000 tweetes rekordot állított fel.

Fotó: Twitter / Ellen DeGeneres

És hogy mégis mi játszódott le az est sztárjának fejében, amikor átvette a régóta vágyott díjat? Egy kizárólag a sajtónak adott beszédében őszintén vallott minderről, ahogyan azt is beismerte, hogy sokkal korábban ácsingózott a díjért, mint gondoltuk.

Los Angeles keleti részén nőttem fel, így mindig is közel voltam Hollywoodhoz, de mégis kirekesztve éreztem magam onnan egész életemben. Olyan szülők neveltek fel, akik megengedték, hogy részese legyek ennek az iparágnak: iskola után elvittek a különböző meghallgatásokra, és hagyták, hogy ez legyen az álmom négyéves korom óta

– magyarázta győzelme kapcsán a színész, majd így folytatta:

Hihetetlenül szürreális az egész, mert fizikai képtelenség, hogy az ember mindenkivel találkozzon. Olvasol dolgokat az interneten, hallasz történeteket másoktól, és közben igyekszel kihozni magadból a legjobbat... De idén különösen éreztem azt a felém irányuló hihetetlen támogatást, amit a rajongóim és a kollégáim mutattak irántam. Ez kissé sokkoló a maga valójában, de mit is mondhatnék? Borzasztóan hálás vagyok mindenért

– nyilatkozta Leo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek