Starity

Nincs több titkolózás: Orlando Bloom és Katy Perry egy pár!

2016. március 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hawaii vakáció, romantikus vacsi, fényűző partik – ez áll mostanság az újdonsült sztárpár naptárában.

hirdetés

Nemrég még keresztbe tett ujjakkal szorítottunk Katy Perrynek és Orlando Bloomnak, hogy jól alakuljanak a dolgaik, mostanra pedig minden kétséget kizáróan beváltották hozzájuk fűzött elképzeléseinket, és szorosabbra fűzték a korábban csak baráti viszonyukat.

Január elején számoltunk be arról, hogy Katy és Orli felszabadultan bulizott egymás társaságában az idei Golden Globe-gála egyik afterpartiján, ám nem ez volt az első alkalom, hogy együtt kapták lencsevégre őket, viszont először szolgáltattak pletykálnivalót a sajtónak. Többek között Stella McCartney 2016-os őszi divatbemutatóján is együtt jelentek meg, legközelebb pedig egy Adele-fellépésen látták együtt őket, majd a Grammy-n is együtt buliztak.

Már a fentiek is éppen elégnek bizonyultak ahhoz, hogy hírbe hozzák őket egymással, de ők rátettek még egy lapáttal, és romantikus hawaii vakációjuk során már nem is próbáltak titkot csinálni abból, mi van köztük, és önfeledten bújtak egymáshoz kiránulásaik alkalmával.

Katy és Orlando szerettek volna kicsit eltűnni a világ szeme elől, így elrepültek Hawaii-ra. Az utolsó pillanatban döntöttek így, hiszen mindketten a spontaneitás hívei. Katy imádja a szabadtéri programokat, Hawaii ráadásul az egyik kedvenc utazási célpontja

– nyilatkozta az E! Newsnak egy, a párhoz közel álló barát. Állítása azonban nemcsak üres szavak halmaza csupán, hiszen a sztárpárt számtalan alkalommal lencsevégre kapták a nyaralóparadicsomban, a felvételeken pedig tisztán kivehető: nem egy baráti párt láthatunk, hanem két szerelmest.

A kettejükről készült nyaralós lesifotókat ide kattintve tekintheted meg.

Kötelességei miatt mind Katynek, mind Orlandónak haza kellett térnie nemrégiben, ám útjaik még ekkor sem váltak el, és láthatóan boldogan rótták New York utcáit. Egyik este a Manhattan központjában található The Polo Barban költötték el vacsorájukat, ahol két órán át romantikáztak a többi vendég szeme láttára.

Katy arcáról le sem lehetett törölni a mosolyt a vacsora ideje alatt, Orlando pedig le sem vette a szemét róla. Számomra úgy tűnt, mintha csak mostanában kezdtek volna randizni. Nyilvánvaló volt, hogy jól érzik magukat egymás társaságában

– nyilatkozta egy szemtanú, amit egy másik vendég is megerősített, valamint egy, a neve elhallgatását kérő ismerős is arról vallott, hogy baráti körben már jó ideje nem titok, hogy Katy és Orli egymásba szeretett.

Kattints a vacsora után készült lesifotóért!

Katyt teljesen levette a lábáról az, hogy Orlando mindennek ellenére két lábbal a Földön jár, nem szállt el magától. Úgy tűnik, egyre komolyabb a kapcsolatuk, és már hivatalosan is egy párt alkotnak. Katy mindig úgy emlegeti Orlandót, mint a pasiját

– vallotta a bennfentes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek