Starity

Így ünnepelte 22. születésnapját Justin Bieber

2016. március 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világszerte népszerű popsztár idén nem méregdrága étteremben elköltött vacsorával és egy nightclubban való mulatozással ünnepelte születésnapját, hanem egy sokkal nyugisabb programmal lepte meg magát.

hirdetés

Március 1-jén ünnepelte 22. születésnapját Justin Bieber, és míg a korábbi években a The Nice Guy nevű étteremben vagy a 1Oak nightclubban való bulizással ünnepelt volna, addig idén egy életre szóló élménnyel ajándékozta meg saját magát és legszűkebb baráti körét. Az énekes ugyanis összehívta barátait, felpakoltak egy hétre való cuccot, és nekivágtak a hegyeknek, hogy némi snowboardozással és szánkózással vezessék le a feszültséget.

Biebs több felvételt is megosztott izgalmas utazásukról, így megtudhattuk, hogy a havas fennsíkon való gyermeki önfeledtséggel töltött délután után az énekes elégedetten dőlhetett hátra a kanapén, és szenderülhetett álomba egy közös filmnézős est közben. 

Justin láthatóan páratlanul jól szórakozott cimborái társaságában, és bár azt elfelejtette megemlíteni, hol mulatnak éppen, örömmel vegyes izgalommal gondolunk arra, hogy talán eljött a régóta várt csoda, és végre megszelídül a korábban rebellis viselkedéséről híres slágergyáros.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek