Starity

Sokatmondó tetoválást varratott magára Lady Gaga

2016. március 04. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Köztudott, hogy az énekesnőt minden tetoválásához különleges kapcsolat fűzi, ám legutóbbi szerzeménye kétségtelenül az egyik legkülönlegesebb.

hirdetés

Lady Gaga korábban sem csinált titkot abból, hogy 19 éves korában élete legrosszabb élményét volt kénytelen elszenvedni, ugyanis megerőszakolták. Az énekesnő számára nem volt könnyű feldolgozni az esetet, érzéseit pedig az Oscar-díjra is jelölt Till It Happens To You című dalában kürtölte világgá. A dalt egyébként a február 28-án megrendezésre került 88. Oscar-gálán is előadta.

Érdekesség, hogy a szőkeség egy olyan csoporttal készült az Oscaron való fellépésre, akik hozzá hasonlóan szexuális erőszak áldozatává váltak, és már a próbák alkalmával ígéretet tettek egymásnak arra, hogy magukra varratják e tragédia túlélőinek szimbólumát. Ígeretét betartva Gaga is megcsináltatta a tetoválást, melyet a Snapchaten mutatott meg rajongóinak.

Fotó: Twitter (Snapchat screenshot)
Fotók: Twitter / Elver

A 30 éves Golden Globe-díjas tehetség egyébként aktív támogatója az erőszakellenes törekvéseknek, így nem csoda, hogy az elsők között volt, akik kiálltak a producere által megerőszakolt Kesha mellett. Gaga nemrég a Twitteren is felhívta a figyelmet a probléma fontosságára egy különleges fotósorozat keretein belül.

Ez nem a hálószobám. Ez a munkahelyem. (Fotó: Twitter / Lady Gaga)
Ez nem egy randi. Ez egy állásinterjú. (Fotó: Twitter / Lady Gaga)
Ez nem egy bár. Ez az osztálytermed. (Fotó: Twitter / Lady Gaga)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek