Starity

George Clooney visszavonulását tervezgeti

2016. március 04. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden színész életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, ideje visszavonulni, és valami mással foglalkozni. Az 54 évesen is jóképű George Clooney is ezt fontolgatja éppen.

hirdetés
George Clooney visszavonulását tervezgeti

A színész a BBC-nek adott interjút nemrégiben az Ave, Cézár! című történelmi vígjátéka kapcsán, a beszélgetés során pedig szót ejtett arról, hogy korából kifolyólag úgy érzi, ideje lenne visszavonulni addig, amíg még jó szájízzel emlékeznek rá az emberek.

Úgy gondolom, senki nem akar egy igazán öreg arcot látni a filmvásznon. Tudod, nagyon hálátlan dolog, de a kor előrehaladtával a kamera olyasvalami lesz, amit ismersz ugyan, de egyre kevesebbet akarsz mutatkozni előtte. Igyekszel korodhoz megfelelő filmszerepeket vállalni, de idővel egyre kevesebb ilyen akad. Ahogy a kamerák kereszttüzében öregszel, eljön az a pont, amikor megérted, hogy nem maradhatsz örökké a filmvásznon

– magyarázta Clooney, majd bevallotta: véleménye szerint ezzel a jelenséggel a nőknek még nehezebb megküzdenie, hiszen örökké fiatalok akarnak maradni. A színész szót ejtett továbbá arról is, hogy már van B-terve a visszavonulása esetére, ez pedig nem más, mint a rendezés.

A rendezés is nagyon szórakoztató, és legalább olyan kreatív munka, mint a színészkedés. Ez a szenvedélyem. Nagyon élvezem. Volt néhány nagyobb sikerem, de arra is akadt példa, hogy nem sikerültek jól az általam rendezett filmek, de úgy érzem, ez is a tapasztalatszerzés része

– nyilatkozta a színész, aki korábban olyan filmek rendezői székében foglalt helyet, mint az Egy veszedelmes elme vallomásai, a Bőrfejek, a Műkincsvadászok vagy A hatalom árnyékában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek