Starity

Álomesküvő keretein belül mondta ki a boldogító igent RaeLynn – fotók

2016. március 07. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

RaeLynn a napokban mondta ki a boldogító igent szerelmének, Joshua Davisnek.

hirdetés

Az énekesnő és szerelme február végén állt oltár elé, és fogadott örök hűséget egymásnak 300 vendég jelenlétében a Tennessee állambeli Franklinben egy magánfarmon. A ceremóniát a hely legszebb részén tartották és szerencsére az időjárás is kedvezett nekik, ugyanis gyönyörű napsütésben kelt egybe a pár.

Az esküvőt követően természetesen egy jó hangulatú fogadás várta a vendégeket, ahová Blake Shelton is meghívást kapott, aki korábban a The Voice című tehetségkutató műsorban mentorálta a szőkeséget. A countrysztár természetesen nem hagyta otthon új barátnőjét, Gwen Stefanit sem, aki ezúttal is kiváló ízléséről tett tanúbizonyságot combközépig érő koktélruhájában.

Meghívást kapott még Miranda Lambert is, ám az énekesnő egyéb elfoglaltságaira hivatkozva nem jelent meg a neves eseményen, de minden bizonnyal az is közrejátszott a döntésében, hogy nem szeretett volna exével és annak újdonsült szerelmével mulatni.

Fotó: Susannah Brittany
Fotó: Susannah Brittany
Fotó: Susannah Brittany
Fotó: Susannah Brittany

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek