Starity

Megérkezett Ariana Grande saját kollekciója

2016. március 18. 16:04   |   Szerző: AriG.Fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lipsy London által leszerződtetett énekesnő nemrég dobta piacra első, saját maga által tervezett ruháit.

hirdetés

Ariana Grande a múlt hónapban herangozta be a hírt, miszerint a Lipsy London leszerződtette őt, így alkalma nyílt divattervezőként is kipróbálni magát.  A kollekció egyébként nemrég startolt az üzletekben, a hazai rajongók pedig ide kattintva adhatják le rendelési szándékukat.

Ami a ruhákat illeti, természetesen Ariana senki mással össze nem téveszthető stílusát idézik, és egytől egyig nyárias, lenge, ugyanakkor kényelmes és divatos darabok. Érdekesség, hogy a 22 éves szépség a kiegészítőkről is gondoskodott, így valamennyi ruhához választhatunk ahhoz színben illő ékszert, a charmokon pedig a kézjegyét is elhelyezte. A kollekcióban továbbá a tavalyi divat kedvencei, a crop topok is visszaköszönnek a combközépig érő szoknyák és miniruhák mellett. 

Fantasztikus, hogy létrejöhetett ez az együttműködés a Lipsyvel, mert így lehetőségem nyílt valami különlegessel meglepni a rajongóimat. A kollekció fiatalos és megfizethető, így biztos vagyok benne, hogy a rajongóim imádni fogják

– nyilatkozta egy korábbi interjújában az énekesnő.

Fotó: Lipsy London
Fotó: Lipsy London
Fotó: Lipsy London
Fotó: Lipsy London
Fotó: Lipsy London
Fotó: Lipsy London
Fotó: Lipsy London
Fotó: Lipsy London

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek