Starity

Élőszereplős drámasorozat készül Anasztázia nagyhercegnőről

2016. március 04. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Biztosan te is hallottál már a néhai orosz nagyhercegnő, Anasztázia történetéről, ha máshol nem a történelemórán, de a 20th Century Fox is megfilmesítette az utolsó orosz uralkodócsalád tragikus történetét 1997-ben.

hirdetés
Élőszereplős drámasorozat készül Anasztázia nagyhercegnőről
Fotó: 20th Century Fox

Ha esetleg tévedünk, és mégsem cseng ismerősen a Romanov családnév, akkor dióhéjban felfrissítjük az emlékezetedet. II. Miklós cár, a Romanov família feje volt, Oroszország utolsó cárja, aki feleségével, Alekszandra hercegnővel és öt közös gyermekükkel osztotta meg az otthonát. A család a legnagyobb boldogságban, a nyilvánosságtól viszonylag elvonulva élte magánéletét, egészen az orosz forradalom kitörésééig. 1918. július 16-áról 17-ére virradóra azonban brutális körülmények között kivégezték őket.

Egyes vélekedések szerint a legkisebb lány, Anasztázia megmenekült, de erre a mai napig nem találtak megdönthetetlen bizonyítékot a kutatók annak ellenére sem, hogy számos csaló próbálta Anasztáziának kiadni magát – a DNS-minták azonban nem egyeztek. A Freeform (korábban ABC Family) nemrégiben bejelentette, hogy újraéleszti a nem mindennapi történetet, és sorozatot készít a nagyhercegnő állítólagos megmeneküléséről.

A nagyszerű hírről elsőként a Deadline tudósított, megerősítve, hogy a készítőgárda már le is szerződött a produkcióhoz: a széria forgatókönyvét Daniel Mackey és Seth Fisher írja majd, a producerek székében pedig McG és Mary Viola foglal helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek