Starity

Megérkezett az új Szellemirtók-film előzetese

2016. március 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem kevesebb, mint harminckét év telt el az eredeti Szellemirtók-film megjelenése óta, ám szerencsére hamarosan véget ér a visszaszámolás, és a kísértetvadászok ismét meghódítják a filmvásznakat.

hirdetés

1984-ben Bill MurrayDan Aykroyd, Harold Ramis és Sigourney Weaver főszereplésével került a mozikba a Szellemirtók, mely egy csapásra meghozta a világhírnevet szereplőinek. Az azóta eltelt több mint három évtizedben több folytatás is született, ám az új rész sokáig váratott magára. Hamarosan azonban nem álom lesz csupán a folytatás, ugyanis július 15-én ismét jegyet válthatunk a kísértetvadászok kalandjaira.

Érdekesség, hogy az eredeti szereplőgárda mellett napjaink legnépszerűbb „A”-listás hírességei is szerepet kaptak a rebootban: a főbb szerepekben például olyan sztárokat láthatunk majd, mint Melissa McCarthy, Chris Hemsworth, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Cecily Strong és Leslie Jones.

Ami magát a történetet illeti, az első rész után eltelt harmincadik évben vesszi fel a film a fonalat, és megismerkedhetünk a Szellemirtók új nemzedékével, akik ismét izgalmas bevetésekre indulnak a kísértetek elhárítása érdekében. Érdekesség, hogy a forgatókönyvet a Dr. Raymond Stantzot alakító Dan Aykroyd jegyzi; a rendezői székbe pedig az a Paul Feig ült, akinek nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Reszkessetek, repülők!, a Koszorúslányok, a Női szervek vagy A kém.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek