Starity

Ezzel a dallal indul Sergey Lazarev az Eurovízión

2016. március 07. 09:09   |   Szerző: hana001

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oroszország az elsők között jelentette be, ki képviseli őket az Eurovíziós Dalfesztiválon, Sergey Lazarev versenydalára viszont mindezidáig várni kellett.

hirdetés

Az Eurovízió rajongói számára Sergey Lazarev neve nem ismeretlen. Az orosz énekes 2008-ban egyszer már szerencsét próbált, és dalával benevezett a nemzeti válogatóra. Akkor nem járt sikerrel, ugyanis Dima Bilan szerezte meg az első helyet, így nem juthatott ki az Eurovízióra, de továbbra sem adta fel. Az elmúlt években több alkalommal is szárnyra keltek olyan pletykák, melyek szerint ő képviseli hazáját az Eurovíziós Dalfesztiválon. Ezek közül viszont egy sem volt igaz.

2016 elején azonban Oroszország hivatalosan is bejelentette, májusban már valóban Sergey áll az Eurovízió színpadára az ország színeiben. Bár az induló énekes kiléte már régóta ismert, a versenydal csak március 5-én került bemutatásra. A You Are The Only One zeneszerzői Philipp Kirkorov és Dimitris Kontopoulos, akiknek a 2014-es orosz Eurovíziós dal is köszönhető. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek