Starity

Így ünnepelte első évfordulóját Taylor Swift és Calvin Harris

2016. március 07. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte hihetetlen, de immár több mint egy éve alkot egy párt a Grammy-díjas énekesnő és a szintén Grammy-díjas skót lemezlovas.

hirdetés

Taylor Swiftet korábban kérészéletű kapcsolatai miatt cikizték, de az énekesnő bebizonyította, nem olyan lány, aki virágról virágra száll, csupán az igazit kereste, akit egy évvel ezelőtt meg is talált Calvin Harris személyében. A sztárpár azóta is a legnagyobb boldogságban, a nyilvánosságtól viszonylag elvonulva éli magánéletét.

Kapcsolatuk komolyságát bizonyítja, hogy néhány hónappal ezelőtt össze is költöztek, és a pletykák szerint már a házasság gondolata is felmerült közöttük. Ugyan eljegyzésről egyelőre szó sincs, de a szerelmesek első évfordulója ettől eltekintve is romantikusra sikerült.

Barátaik elmondása szerint Calvin több meglepetéssel is kedveskedett Taylornak az évfordulón, így egy házi készítésű torta mellett egy egyszerű, ám annál jelentősségteljesebb, szív alakú medállal díszített nyaklánccal is meglepte, melynek közepére évfordulójuk dátumát (2015. 03. 06.) gravíroztatta.

Fotó: Snapchat / Calvin Harris (screenshot)

Calvin nem egy feltűnősködő pasi, de ha ajándékokról van szó, tudja, hogy Taylor egyenesen rajong az apró, ugyanakkor jelentősségteljes ajándékokért, így azt gondolta, ez lenne a tökéletes meglepi a számára

– nyilatkozta egy barát az E! Online-nak, és azt is elárulta, hogy a DJ egy ugyanilyen nyakláncot vásárolt magának is, melyben mindketten egy apró, különleges csecsebecsét tartanak.

Taylor reménytelenül romantikus, és úgy gondolta, Calvin ajándéka überelhetetlen. Ő egész nap apró figyelmességekkel és meglepetésekkel halmozta el Calvint, aki biztos abban, hogy Taylor az igazi számára. Minden korábbi kapcsolatával összehasonlítva határozottan most, Taylor mellett tűnik a legboldogabbnak. Mindig azt mondogatja a barátainak, hogy egy nap feleségül fogja venni Taylort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek