Starity

Khloe Kardashian: „A plasztikázás olyan, mint a sminkelés”

2016. március 07. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Khloe nem tagadja, hogy kés alá feküdt, és úgy gondolja, manapság már igazán nem kéne nagy ügyet csinálni egy-egy szépészeti beavatkozásból.

hirdetés

 

Khloé (@khloekardashian) által közzétett fénykép,

hirdetés

Khloe Kardashian a Cosmpolitannak adott exkluzív interjút azzal kapcsolatban, hogy mi a véleménye a plasztikai beavatkozásokról. A 31 éves szőkeség bevallottan kés alá feküdt a múltban, és Iggy Azaleához hasonlóan úgy gondolja, hogy nem kellene tabutémának lennie a plasztikázásnak.

Úgy gondolom, a plasztikai műtétekre úgy kellene tekinteni, mint a sminkelésre, hiszen mindannyian egy kib*szott maszkot viselünk nap mint nap. Amikor befesteted a hajad, akkor is megváltoztatod a külsőd, és nem hiszem, hogy ezzel bármiféle baj lenne. Szerintem az embereknek igenis kés alá kell feküdniük, vagy fel kell töltetniük a testüket, vagy ilyesmi, ha éppen erre vágynak, hiszen ez az ő saját döntésük

– nyilatkozta Khloe, majd részletesebben is kifejtette a témát.

Utálom, amikor a pasik azt mondják, hogy csak nagymellű lányokkal akarnak randizni, de ami még felháborítóbb az az, amikor a lányok emiatt nagyobbítatják meg a mellüket. Ha így járnak el, az már nem az ő döntésük, és ez zavar engem a leginkább

– folytatta Khloe, aki a későbbiekben arról is szót ejtett, hogy amennyiben változtatni akarunk a külsőnkön, előbb próbálkozzunk meg természetes úton elérni a változást, a plasztika csak a legvégső esetben jöjjön szóba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek