Starity

Jimmy Kimmel vezeti a 2016-os Emmy-gálát

2016. március 08. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még több mint fél év van hátra a 68. alkalommal megrendezésre kerülő Emmy-díj-átadó gáláig.

hirdetés
Jimmy Kimmel vezeti a 2016-os Emmy-gálát
Fotó: ABC

A televíziós produkciók Oscarjának tartott Emmy-díjakat szeptember 18-án osztják ki a Los Angeles-i Microsoft Theaterben. Egyelőre még nem hozták nyilvánosságra a szervezők a jelöltek listáját, de néhány órája kiderült: idén Jimmy Kimmelt éri a megtiszteltetés, hogy az átadó házigazdája legyen.

Érdekesség, hogy az Egyesült Államok négy legnagyobb csatornájának (ABC, CBS, Fox, NBC) sztárjai felváltva kapnak lehetőséget e nemes feladatra. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Kimmel kapja a lehetőséget, ugyanis 2012-ben már igen nagy sikerrel végezte el ugyanezt a munkát; 2013-ban a CBS sztárja, Neil Patrick Harris; 2014-ben az NBC Seth Meyerse; 2015-ben pedig a Fox munkatársaként ismert Andy Samberg kapta meg ezt a lehetőséget.

Izgatott vagyok, amiért ismét én lehetek az Emmy házigazdája. Érzem, hogy nagyon jó leszek

– vallotta nevetve a tegnapi sajtótájékoztatón Jimmy a kinevezés kapcsán, rajongóit pedig a Twitteren értesítette a hírről.

Én veztem majd a szeptember 18-án, vasárnap megrendezésre kerülő Emmyt, addig is kellemes nyarat kívánok

– csiripelte a mikroblogon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek