Starity

Lady Gaga elárulta, milyen esküvőt szeretne

2016. március 08. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Most, hogy lecsengett a díjátadós láz, Lady Gaga készen áll, hogy végre egy magánéleti kérdéssel foglalkozzon: az esküvőjével!

hirdetés

Nem titok, hogy még idén oltár elé vezeti Lady Gagát szerelme, Taylor Kinney. A sztárpár már lázasan készülődik a nagy napra, ami talán hamarabb eljön, mint gondolnánk, ugyanis az énekesnő végre letudta a fontosabb jelenéseit, és immár magánélete került teendőit összegző listája élére.

A Grammy-díjas szupersztár nemrég Ryan Seacrestnek adott interjút, és elárulta, hogy átlagos, családias esküvőre vágyik, melynek szervezését illetően famíliája hölgy tagjai boldogan állnak a segítségére.

Ha csak megfordulna a fejemben az esküvő lefújásának a gondolata, az életemben fontos szerepet játszó nők egyesével nyírnának ki

– viccelődött az énekesnő, és elárulta: úgy érzi, neki van a legcsodálatosabb segítőbrigádja a világon.

Bár Gaga mindig is extrém megjelenéséről volt híres, az esküvő még számára is szent és sérthetetlen, így azt szeretné, ha hagyományos kereteken belül valósulna meg a nagy nap, amikor is kimondja a boldogító igent szerelmének, akit a Yoü And I című videoklipjének forgatásán ismert meg.

Higgyétek el, semmi olyat nem tervezünk, amiről érdemes lenne írni

– vallotta a 29 éves szőkeség a lagzi kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek