Starity

Megérkezett az Anyák napja első hivatalos plakátja

2016. március 08. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Garry Marshall a sztárvilág krémjét felsorakoztató filmje április 29-én kerül az amerikai mozikba.

hirdetés

Jennifer Anistonnal, Julia Robertsszel, Kate Hudsonnal, Jason Sudeikisszel, Britt Robertsonnal, Timothy Olyphanttal és Shay Mitchell-lel a főszerepben startol el az Anyák napja rövidesen az amerikai mozikban. A film előzetese egy hónappal ezelőtt érkezett meg, ezúttal pedig az első hivatalos poszter is elkészült, mely hamarosan kikerül a nagyobb reklámfelületekre az Egyesült Államokban.

Sajnos arról továbbra sincs információ, hogy a hazai mozinézők mikor válthatnak jegyet Garry Marshall filmjére, akinek nevéhez olyan nagy sikerű alkotások köthetők, mint a Micsoda nő, a Valentin nap és a Szilveszter éjjel – többek között.

Ami magát a történetet illeti, különböző édesanyák különböző sorsába tekinthetünk bele a filmkockákon, és ahogy már Marshalltól megszokhattuk: a különböző történetszálak a legváratlanabb pillanatban érnek majd össze, hogy még jobban összekuszálják azt a teljes egészet, amit együttesen alkotnak.

Fotó: Open Road Films

A film forgatási munkálatait egyébként tavaly augusztusban kezdték meg Atlantában, és több pletyka is keringett azzal kapcsolatban, hogy a Vogue magazin világszerte népszerű főszerkesztőnője, Anna Wintour is szerepet kapott az alkotásban. A divatmogul ugyanis többször megfordult a felvételek ideje alatt a stábtagok társaságában, később azonban kiderült: valóban vállalt egy nyúlfarknyi szerepet, de nem az Anyák napjában, hanem a Zoolander tizenöt éve várt folytatásában, mely március 17-én érkezik a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek