Starity

Simon Cowell reményt adott a One Direction-rajongóknak

2016. március 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók joggal aggódnak a One Direction jövőjéért, de egykori mentoruk megnyugtatta őket legutóbbi interjújában.

hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt végre megkezdte jól megérdemelt szabadságát a One Direction legénysége. Nem titok, hogy a srácok ebben az időszakban sem pihennek: ki-ki a magánélete vagy szólókarrierje építésére koncentrál, így nem csoda, hogy rajongóikban aggodalom ébredt, hiszen több ízben is szárnyra kapott a pletyka, hogy a szünet egyben a végleges feloszlást hivatott eltussolni. 

Simon Cowell, a srácok X-Factor-beli mentora azonban igyekezett megnyugtatni a fanatikusokat, és rávilágított arra, hogy az évek óta tartó feszített munkatempó sokat kivett az énekesekből, így mindenképpen szükség volt arra, hogy kicsit elvonuljanak, és saját maguknak éljenek.

Mindig eljön ez a pont. Nem dolgozhatsz ilyen intenzitással hosszútávon anélkül, hogy ne vennél ki egy kis szabadságot. A következő néhány hónapban több dolog is bejelentésre kerül. A One Direction a legkedvesebb srácokból áll, akikkel csak dolgozni lehet. Keményen dolgoznak, értékelik a sikereket, szóval minden bizonnyal még nem jött el a vég számukra

– magyarázta Simon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek