Starity

Ariana Grande új korongja hamarabb érkezik, mint gondolnád!

2016. március 09. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő újdonságára immár két éve várunk, de szerencsére már nem a heteket, hanem a napokat kell számolnunk a megjelenésig!

hirdetés

Készen állsz a dátumra? Dobpergést kérünk! Március 11. Nem elírás, valóban két nap van hátra Ariana Grande új korongjának megjelenésééig, melynek címét az utolsó pillanatban változtatta meg Moonlightról Dangerous Womanné, és nemrég megmutatta, milyen lesz a borító. Annyit elárulunk, hogy nagyon arianás. Íme!

A 22 éves barna hajú szépség egyébként március 6-án kezdett célozgatni arra, hogy hamarosan az üzletek polcaira kerül régóta várt harmadik nagylemeze. #4DaysTilDangerousWoman – írta akkor a Twitteren, majd az érdeklődő tweetek és retweetek tengerében nem mulasztott el köszönetet mondani rajongóinak, és biztosította őket arról, hogy ő maga is nagyon várja a megjelenést, és bízik abban, hogy újdonsága elnyeri a fanatikusok tetszését.

Köszönöm, hogy ilyen türelmesek vagytok, amiért nem mondtatok le rólam, és azért a rengeteg szeretetért is hálás vagyok, amivel elárasztotok

– írta a Twitteren, majd így folytatta:

Szeretlek titeket. Egy örökkévalóság óta várom, hogy megoszthassam az új zenémet veletek. Végre eljött a mi időnk!

Ari továbbá bepillantást engedett nemrég az album címadó dalába is, melyről máris azt pletykálják, hogy akár esélyes lehet egy Emmy-díjra is. A szerzeményt az énekesnő szombaton, a Saturday Night Live című műsorban mutatja be először élőben, mely nagy valószínűséggel a következő megfilmesített dala is lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek