Starity

Nem hiszed el, mivel töltötte az elmúlt két évet Robert Pattinson!

2016. március 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészek többségéhez hasonlóan Rob is megtalálta a B-tervet arra az esetre, ha nem állna többé kamera elé.

hirdetés
Nem hiszed el, mivel töltötte az elmúlt két évet Robert Pattinson!
Fotó: Vanity Fair

Míg George Clooney a rendezésben, Johnny Depp a zenélésben, Jared Leto pedig az éneklésben és dalszerzésben talált rá önmagára a színészkedés mellett, addig Robert Pattinson egy egészen más területen kíván érvényesülni. A divatvilágban! Az Alkonyat sztárja ugyanis az elmúlt két évben saját kollekcióján dolgozott, és bár még csak néhány darab áll készen, úgy érzi, ebben a szakmában (is) megállná a helyét.

Elkezdtem ruhákat tervezni. Az utóbbi két évben több producert és kézművest is felkerestem, és néhány darab már teljesen el is készült. Imádok ezzel foglalkozni! A stílusomon azok a városok csiszoltak, ahol megfordultam, így helyi ismereteket gyűjtöttem és szöveteket szereztem be. Los Angelesben a farmerrel, mint anyaggal a legkönnyebb dolgozni, itt a munkában való viselet gyakorolta rám a legnagyobb hatást; Angliában ezzel szemben a gyapjú és a kötött anyagok dominálnak. Sokoldalú tevékenységet folytatok, egyaránt tervezek férfiak és nők számára is, ebben pedig a barátaim nyújtanak segítséget

– nyilatkozta a Numéro magazinnak munkája kapcsán a színész. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek