Starity

Chrissy Teigen nagy családra vágyik – elárulta, hány gyereket szeretne John Legendtől

2016. március 09. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első gyermekével várandós modell a SELF magazinnak mesélt családalapítási terveiről.

hirdetés

A fent említett magazin Chrissy Teigent választotta legújabb száma címlapsztárjának, melyhez egy korábban készült fotót választottak a várandós modellről, aki egy hosszú és bensőséges interjú keretein belül bevallotta: nagy családra vágyik, és azt sem bánná, ha a harmincas évei azzal telnének el, hogy folyamatosan terhes, vagy épp gyerekeket nevel.

Fotó: SELF Magazine

Azt hiszem, a harmincas éveim alatt folyton terhes leszek. Mindig is úgy képzeltem el, hogy körbeüljük az étkezőasztalt az ünnepekkor, és legalább egyszer egy héten. Összetörné a szívem, ha nem így lenne, de remélem, valóra válik az álmom. Még vannak félretett embrióink

– vallotta a modell, aki nem sokkal ezelőtt lombik-programnak köszönhetően esett teherbe szerelmétől, John Legendtől. És hogy hány gyereket szeretne a 30 éves modell? Elárulta!

Négy gyerek klassz lenne, azt hiszem. Aztán pedig még lenne egy kutyánk. Imádni fogjuk a srácainkat.

Chrissy továbbá arról is szót ejtett, hogy kettejük közül John a tapasztaltabb a gyerekneveléssel kapcsolatban, hiszen számtalan unokaöccs és -húg veszi körül, és saját meglátása szerint férje lenne az engedékenyebb szülő, ő pedig a szigorúbb.

Én aggódós típus vagyok, ő sokkal fesztelenebb. Szeretem a családunkkal kapcsolatos kérdésekkel bombázni, a múltkor például azt kérdeztem tőle, mit tenne, ha a lányunk már olyan 16-17 éves lenne, és egy ünneplős vacsorapartira lennénk hivatalosak, ahol bort szolgálnának fel. Megengedné neki, hogy megkóstolja? Erre John igennel felelt, én azonban úgy gondolom, nem kellene. Kettőnk közül én vagyok az őrültebb, ő sokkal nyugodtabb természet

– magyarázta Chrissy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek