Starity

Irigyled Lea Michele ragyogó bőrét? Tanuld el trükkjeit, és ragyogj te is!

2016. március 09. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Természetesen sok múlik a genetikán, de számos olyan apró trükkel javíthatunk a bőrünk minőségén, ami a drága krémektől eltérően nem kerül semmibe.

hirdetés
Irigyled Lea Michele ragyogó bőrét? Tanuld el trükkjeit, és ragyogj te is!

Lea Michele idén ünnepli harmincadik születésnapját, ám bőre még mindig ugyanolyan gyönyörű és feszes, mint amikor megismertük a Glee-nek köszönhetően. A színésznő a WWD-nek vallott szépségápolási praktikáiról, és azt is elárulta, minek köszönheti, bőre rugalmasságát és szépségét.

Az elsődleges szabályom, hogy nem viselek sminket, ha nem muszáj. Nem cicomázom ki az arcom, olyankor egy kis szempillaspirál és ajakbalzsam a maximum, amit viselek, mert szeretném megadni a bőrömnek a lehetőséget arra, hogy lélegezzen, amikor csak lehet

– vallotta a barna hajú szépség, majd elárulta a másik fontos alapszabályt, amit valószínűleg elsőként tanít meg minden lánynak az édesanyja, amikor sminkelésre adja a fejét.

Soha nem fekszem le anélkül, hogy le nem mosnám az arcom, emellett rengeteg vizet iszom, és igyekszem megfelelő időt szakítani a szépítő alvásra is. Büszke vagyok magamra az egészséges életmódom miatt. Próbálok egészségesen étkezni, rengeteget mozgok, túrázok, és kiélvezem mindazt, amit Kalifornia nyújtani tud: az ételeket, a terméseket, a tájat, a tengerpartot. Ezek segítenek abban, hogy jól érezzem magam, és a munkámban is a legjobbat nyújthassam

– nyilatkozta Lea.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek