Starity

Lindsay Lohan tervezi a rehab folytatását

2010. szeptember 26. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő újra megpróbál felmászni a gödör mélyéről! Úgy néz ki, Miss Lohan tanult az esetből, és megpróbál újra a csúcsra kerülni. Ezt először is a rehabilitációs kezeléseinek folytatásával kezdi.

hirdetés
Lindsay Lohan tervezi a rehab folytatását

Lindsay Lohan körül nagy a felhajtás az utóbbi időben; több pletyka szól arról, hogy teljesen a gödör mélyére süllyedt, és hogy innen már nincs tovább. Talán mégis van! Lohan ugyanis újra folytatja a rehabilitációs kezeléseit, amit eddig nem bírt végigcsinálni, és pár hét elteltével újra meglátogatja az UCLA Fekvőbeteg-rehabilitációs Központot.

Úgy tűnik, Lindsay ezt most tényleg komolyan gondolja, ugyanis bizonyos források szerint a színésznő folyamatosan ellenőriztetni fogja magát,   továbbá egy elektromos alkoholellenőrző karkötőt is viselni fog. S ha ez még mindig nem lenne elég, el kell kerülnie minden olyan közterületet, ahol alkoholt lehet fogyasztani.

De ez mind hiába, ugyanis Lindsay-nek szembe kell néznie október 22-én azzal a tényel, hogy a korábbi drogtesztje pozitív lett, és akár komolyabb börtönbüntetést is kaphat. Vagyis akkor már hiába minden igyekezet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek