Starity

Kesha miatt elveszítheti munkáját Dr. Luke?

2016. március 10. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órája járta be a világhálót a hír, miszerint a Keshával pereskedő producert botrányos jogi ügyei miatt menesztené a Sony.

hirdetés
Kesha miatt elveszítheti munkáját Dr. Luke?

Egyre csak bonyolódik Kesha és Dr. Luke ügye, mely jelenleg is terítéken van a New York állambeli legfelsőbb bíróságon. Az ügy jelenlegi állása szerint az énekesnő még mindig a producer és a Sony fennhatósága alá tartozik, ami azt jelenti, hogy amíg a per le nem zárul, a szőkeség nem kezdheti meg új nagylemezének rögzítését.

A TheWrap arról számolt be, hogy a producer sincs jobb helyzetben, ugyanis az őt foglalkoztató Sony az elbocsátását fontolgatja, ám Luke sajtóképviselője tagadja a vádakat, és úgy nyilatkozott, hogy ügyfele jó viszonyban van a kiadóval.

A pletykáknak nincs valóságalapja. Luke kiváló kapcsolatot ápol a Sonyval. Képviselői a Sony legfelsőbb vezetésével állnak kapcsolatban, és még csak fel sem merült az elbocsátásának a gondolata

– nyilatkozta a producer szóvivője a Billboardnak.

Az elmúlt hetekben egyébként több híresség is állást foglalt az ügyben, és ahogy az várható volt, egy emberként álltak ki kollégái a megerőszakolt Kesha mellett. Míg Taylor Swift anyagilag segített a részben magyar származású énekesnőn, addig Lady Gaga valóságos kampányt indított az ügy kapcsán, mivel felháborítónak tartja, hogy olyasvalakinek kell bizonygatni az igazát, akinek naivitását és tehetségét kihasználták, ráadásul még meg is erőszakolták.

Keshát nyilvánosan szégyenítették meg olyasvalami miatt, ami a zeneiparban nap mint nap megtörténik. Azért is állok az oldalán, mert képtelen vagyok végignézni, ahogy más nők is keresztülmennek azon, amit én is kénytelen voltam elszenvedni

– magyarázta legutóbbi interjújában a Till It Happens To You énekesnője, aki korábban szintén szexuális bántalmazás áldozata lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek