Starity

Az új Amerika kapitány-film az eddigi leghosszabb alkotása a Marvelnek

2016. március 11. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem kell sokat várniuk a hősök rajongóinak, ugyanis májusban végre visszatérnek kedvenceink a filmvászonra.

hirdetés

Az idei Super Bowlon debütált az Amerika kapitány: Polgárháború első előzetese, mely alaposan felcsigázta a már amúgy is tűnök ülő fanatikusokat, akik nemrég végre újabb betekintőt kaptak a sztárvilág krémjét felsorakoztató alkotásba.

Érdekesség, hogy az Anthony és Joe Russo által rendezett 147 perces (2 óra 27 perc) mű hivatalosan is a meghosszabb a Marvel Studios eddigi pályafutása során, melynek képkockáin a címszereplő Amerika kapitány és a Vasember összecsapásának lehetünk szemtanúi. A két főszereplőt ezúttal is Chris Evans és Robert Downey Jr. alakítja majd, de mellettük természetesen feltűnnek a Marvel-univerzum további hősei is, hogy állást foglaljanak a szemben álló felek között.

A film maga május 6-án kerül az amerikai mozikba, a hazai rajongók azonban csak 12-én válthatnak rá jegyet, és várhatóan egy páratlanul izgalmas és látványos alkotásnak lehetnek majd szemtanúi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek