Starity

Augusztusban érkezik Tarja új albuma

2016. március 16. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2013-ban jelent meg a finn énekesnő utolsó nagylemeze, nemrég viszont bejelentette, hogy rajongói hamarosan új korongját is a kezükben tarthatják.

hirdetés

Mint említettük, 2013-ban jelent meg a finn szépség legutóbbi, és egyben eddigi legsikeresebb albuma, amely a Colours In The Dark elnevezést kapta. E lemez népszerűsítő turnéja a tavalyi évben ért véget, nem sokkal később pedig kiderült, hogy Tarja már lázasan dolgozik legújabb albumán, mely még idén megjelenik.

Azt már biztosan tudjuk, hogy több duett is helyett kapott a készülő albumon – többek között egy, az öccsével (Tony Turunen) felvett tétel is, sőt, egy dallal már meg is ismerkedhettünk a No Bitter End című dal képében , amelyet az utolsó koncertjein többször elő is adott.

Tarja már napok óta egy nagy meglepetés bejelentésére készült tűkön ülő rajongói számára, akik azonnal találgatni kezdtek, hogy vajon mit is tartogat számukra Finnország hangja. Nemrég erről le is hullott a lepel, ugyanis az énekesnő elárulta az új lemez címét, amely a The Shadow Self címet kapta, valamint az albumborítót is megmutatta.

Az énekesnő igazán nem fukarkodott a meglepetésekkel, így elárulta, hogy az album augusztus 5-én kerül majd a lemezboltok polcaira az earMUSIC jóvoltából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek