Starity

Ellie Goulding szünetet tart karrierjében

2016. március 17. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz időszak köszöntött be a brit szupersztár életében, ugyanis párjával való szakítását követően eldöntötte: jobb, ha kivesz némi szabadságot, hogy kicsit kiszellőztesse a fejét.

hirdetés
Ellie Goulding szünetet tart karrierjében

Nemrég sajnos világossá vált Ellie Goulding számára, hogy szerelme, Dougie Poynter nem az igazi, így a szakítás mellett döntöttek, ami mélyen megviselte az énekesnőt – többek között ezért is döntött úgy, hogy szabadságra megy. Saját bevallása szerint azonban aggodalomra nincs oka a rajongóknak, mivel karrierjét nem hagyja elfekvőben, de szüksége van egy kis pihenésre, mielőtt hozzálátna új albuma munkálataihoz.

Nem intek búcsút a zeneiparnak, ahhoz túlságosan messzire mentem már! Csak egy kis szünetet tartok. Hét éve nem voltam szabadságon... Szeretlek titeket!

– írta a Twitteren a szőkeség, hogy elejét vegye a pletykáknak. 

Nem dolgozom új anyagon. Nem tudom biztosan, mikor adok majd ki új albumot. Talán még jövőre sem. Időre van szükségem, hogy kiszellőztessem a fejemet. Úgy tervezem, hogy augusztusbn elvonulok egy hónapra, és a jótékonysági munkáimmal foglalkozok, jövőre pedig élni is akarok egy kicsit. Ki tudja, mi lesz? 

– nyilatkozta Ellie a The Sunnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek